Esnaf olarak gelen zamları fiyatlara yansıtmadıklarını belirten kasap Osman Berat Yılmaz, “Karımızdan düşürerek hizmet vermeye devam ediyoruz. Dana eti 700 lira, kuzu ise 950 lira. Kuzu arka but, ör kol, gerdan, kaburga, incik, pirzola ve haşlamalık olarak mevcut. Atom beytimiz var, Aksaray’da sadece biz yapıyoruz. Dana bonfile ile kuyruk yağı, zırh kıyma yaptığımız Adana kıyma ile şişe takıyoruz. Lezzetli bir mangallık, müşterilerimizden yoğun ilgi görüyor. Kilosu ise 850 lira. Buralar arası piyasalar bir miktar kırık ama şükür, yine de işlerimiz oluyor” dedi.
İŞİMİZİ BABAMLA BERABER SEVEREK YAPIYORUZ
Etleri müşterilerin gözü önünde hazırladıklarını belirten Yılmaz, “Müşterilerimizin isteklerine göre etlerini hazırlıyoruz. Bunun yanında çanak ve tepsiye, öğle ve akşam yemeği için tavalık ürünler de hazırlıyoruz. En önemlisi ise işimizi babamla beraber severek yapıyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT