Aksaray’da yüzde 100 dana etinden üretilen Ekecik Yılmazlar sucukları, doğal baharatlarla zenginleştirilip geleneksel yöntemlerle hazırlanıyor. Lezzeti ise adeta damak çatlatıyor.Kasap Osman Berat Yılmaz, ürünleriyle ilgili şunları söyledi: “Sucuğumuz yüzde yüz dana etinden yapılmış, kendi markamız olan Ekecik Yılmazlar patentli bir üründür. Etinde kesinlikle katkı maddesi bulunmamaktadır. Etlerin sinirleri alınmış, temizlenmiş ve az yağlı olarak hazırlanmıştır. Müşterilerimize yüzde yüz garanti veriyoruz. Malımızın arkasındayız; beğenmeyen olursa parasını iade ediyoruz. Şu anda kampanya kapsamında kilosu 700 liradır. Bu fiyatın altındaki sucuklarda mutlaka katkı maddesi veya kanatlı hayvan eti bulunur, çünkü doğal yöntemlerle ve ısıl işlem görmeden fırınlama yöntemiyle yapılan sucukların maliyeti zaten 700 liradır. Sucuğumuza gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnunuz.” Foto-Haber: Ali FURAT
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *